Bed & Breakfast Gasthaus Lohja
Kauppakatu 3, Lohja (Laita navigaattoriin Tapionkatu 2, niin ohjaa sisäpihalle)

Gasthaus Lohja Bed & Breakfast on kodikas perheomisteinen majoituspaikka aivan Lohjan keskustassa. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat mm. Lohjan teatteri, Laurentius-sali, Lohjan kirkko sekä kaupungin monet liikkeet ja ravintolat sekä kahvilat. Linja-autoasema on tien toisella puolella joten voit mainiosti saapua Lohjalle myös julkisilla kulkuvälineillä.

Tutustu yleisiin varaus- ja peruutusehtoihin tästä!

Huoneet

Meillä on hyvä tasoisia 1-2 hengen huoneita. Huoneet on sisustettu laadukkain vuotein sekä tekstiilein ja ikkunoissa on pimentävät verhot. Muutamassa huoneessa on sohva josta saa tarvittaessa vuoteen kolmannelle majoittujalle.

Lisäksi Gasthaus Lohja B & B:ssä on neljä perhehuonetta, osa niistä  omalla pienoiskeittiöllä ja meillä on myös perheen pienimille matkasänkyjä. Huonehintaan sisältyy iltasauna, langattoman verkkomme vapaa käyttö sekä pysäköinti hotellin sisäpihalla. Jos sisäpihalla ei ole vapaita paikkoja on viereisessä korttelissa klo 17.00 – 08.00 ilmainen pysäköintialue.

Huoneissa on jääkaappi ja mikroaaltouuni. Asiakkaittemme käytössä on molempien kerrosten aulatiloissa kahvin- ja vedenkeitin, kahvia, teetä ja sokeria sekä astioita. Saunatilojen Hetivalmis kiuas tarjoaa pehmeät löylyt asukkaillemme.

Tervetuloa!

Aamiainen

Jos olet kiinnostunut aamiaisesta majoittuessasi meillä voit tilata Take Away aamiaisen joka toimitetaan illalla huoneesi jääkaappiin. Voit nauttia aamiaisen joko huoneessa ennen lähtöäsi tai syödä sen myöhemmin. Toinen vaihtoehto on käydä noutopöytäaamiaisella Hotelli-Ravintola Gasthaus Lohjassa joka sijaitsee alle kilometrin päässä Lohjan harjulla. Noutopöytäaamiainen on katettuna; katso aukioloajat välilehti.

Take Away aamiainen maksaa 7,00 €/hlö ja noutopöytäaamiainen 10,00 €/hlö. Aamiaiset maksetaan sisäänkirjautuessasi tai työmatkalla ollessasi voimme toki myös laskuttaa yritystä majoituslaskun yhteydessä.

Gasthaus Lohja Bed & Breakfastin asiakkaat saavat 10 % alennuksen a´la carte annoksista ruokaillessaan Hotelli-Ravintola Gasthaus Lohjan tunnelmallisessa kellariravintolassa tai kesäaikana viihtyisillä terasseillamme. Ravintola baareineen on avoinna aukioloaikojen mukaan, katso välilehti aukioloajat.

Lemmikit ovat tervetulleita hotellin ensimmäiseen kerrokseen, olethan ennakkoon yhteydessä hotelliimme. Lemmikeistä perimme lisämaksun 15,00 €/lemmikki/vrk.

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 – 21.00. Olethan yhteydessä, mikäli on tarvetta saada huone käyttöösi jo aiemmin tai saavut klo 21.00 jälkeen. Vastaanoton ollessa suljettuna vastaamme päivystyspuhelimeen puh. 044 325 8966 ja voit varata huoneen sekä saada ohjeet sisäänkirjautumiseen. Uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä, lähtiessäsi jätä avain huoneen oveen.

Huoneet

Yhden hengen huone – Economy

Bed&Breakfast Gasthaus Lohja - yhden hengen huone

Viihtyisissä Economy-huoneissamme on 80 cm leveät mukavat vuoteet ja oma wc lavuaarilla ja bideellä. Huoneen välittömässä läheisyydessä käytävällä on kahden Economy-huoneen yhteinen suihkutila. Huoneessa on iso taulu TV, kirjoituspöytä tuoleineen, ilmainen Wifi yhteys, jääkaappi ja mikroaaltouuni, matkalaukkujen säilytystelineet sekä avovaatekaappi. Asumismukavuuttasi lisäävät pimentävät verhot, lukuvalo ja yöpöytä.

Hinta 70,00 €/yö

Varaa huone!

Yhden hengen huone

Bed&Breakfast Gasthaus Lohja - economy

Raikkaasti sisustetuissa yhden hengen huoneissamme on korkealaatuiset 90 cm leveät vuoteet ja oma kylpyhuone suihkulla. Huoneessa on iso LG-älytelevisio, ilmainen Wifi-yhteys, kirjoituspöytä tuoleineen, jääkaappi ja mikroaaltouuni sekä vaatekaappi ja matkalaukkujen säilytystelineet. Asumismukavauuttasi lisäävät pimentävät verhot, lukuvalo ja yöpöytä.

Hinta 80,00 €/yö

Varaa huone!

Kahden hengen huone-Economy

Viihtyisissä Economy-huoneissamme on 80 cm leveät mukavat vuoteet ja oma wc lavuaarilla ja bideellä. Huoneen välittömässä läheisyydessä käytävällä on kahden Economy-huoneen yhteinen suihkutila. Huoneessa on iso taulu TV, kirjoituspöytä tuoleineen, ilmainen Wifi yhteys, jääkaappi ja mikroaaltouuni, matkalaukkusäilytystelineet sekä avovaatekaappi. Asumismukavuuttasi lisäävät pimentävät verhot, lukuvalo ja yöpöydät.

Hinta 80,00 €/yö

Kahden hengen huone

Bed&Breakfast Gasthaus Lohja - kahden hengen huone

Raikkaasti sisustetuissa kahden hengen huoneestamme on korkealaatuiset 90 cm leveät vuoteet ja oma kylpyhuone suihkulla. Huoneessa on iso LG-älytelevisio, ilmainen Wifi-yhteys, kirjoituspöytä tuoleineen, jääkaappi ja mikroaaltouuni sekä vaatekaappi ja matkalaukkujen säilytystelineet. Asumismukavuuttasi lisäävät pimentävät verhot, omat lukuvalot ja yöpöydät. Osassa huoneista vuodesohva josta saa tarvittaessa vuoteen kolmannelle majoittujalle.

Hinta 90,00 €/yö

Perhehuone

Tilavissa perhehuoneissamme majoittuu 2-4 henkilöä. Osassa perhehuoneitamme on oma pienoiskeittiö ja ruokapöytä tuoleineen, vaatekaappi ja kaksi 90 cm leveää vuodetta sekä kolmannelle majoittujalle vuodesohva. Kaikissa huoneisssa on lisäksi matkalaukkujen säilytystelineet. Huoneessa on iso LG älytelevisio ja ilmainen Wifi. Asumismukavuuttasi lisäävät pimentävät verhot, omat lukuvalot ja yöpöydät.

Hinta kahdelta alkaen 100,00 €/yö, lisävuodemaksu 15,00 €/yö/hlö.

Yhteystiedot

Bed & Breakfast Gasthaus Lohja

Bed & Breakfast Gasthaus Lohja
Kauppakatu 3, Lohja
avoinna 24/7.
Puhelin 044 325 8966 • bb@gasthauslohja.fi
gasthauslohja.fi

Bed & Breakfast Gasthaus Lohjan vieraille -10% alennus Hotelli Ravintola Gasthaus Lohjan ála carte menun annoksista.