Hotell Gasthaus Lohja

Hotell Gasthaus Lohja är ett trivsamt familjehotell i Lojo, endast 700 meter från servicen i stadens centrum.  Hotellet finns på en vacker plats mellan Lojosjön och Lojoåsen. Endast några hundra meter från hotellet finns Åsens belysta motionsspår – skidspår på vintern. Gasthaus Lohja erbjuder trevlig och kundorienterad personal och trivsamma rum för alla – såväl ensamresenärer och par och familjer som affärsresenärer.

I vårt hotell finns 18 nyrenoverade rum för 1–4 personer, och under sommaren kan du också boka vår charmiga timmerbod med två rum för 2–3 personer. I de flesta rum finns plats för en extra säng, och vi har även resesängar för familjens minsta. Våra rumspriser inkluderar en mångsidig bufféfrukost, kvällsbastu, gratis trådlöst internet och gratis parkering på hotellets innergård. I hallen på båda våningarna har våra gäster tillgång till kylskåp, mikrovågsugn, kaffe- och vattenkokare, kaffe, te och kärl. I hallen på första våningen finns ett matbord med stolar och i hallen på andra våningen en soffgrupp, TV och DVD-spelare.

Bastun är uppvärmd från måndag till torsdag kl. 18.00–22.00 och under helgerna kan du be om en egen bastutid.

Hotellets mysiga restaurang och bar håller öppet från måndag till lördag kl. 15.00–22.00. Restaurangen är stängd på söndagar och helgdagar.

Husdjur är välkomna till hotellets första våning. Kontakta hotellet på förhand. Vi debiterar en tilläggsavgift för husdjur.

Hotellet håller öppet varje dag året om.

Incheckning på hotellet kl. 15.00–22.00. Kontakta oss om du behöver få tillgång till rummet tidigare eller om du anländer efter kl. 21.00. När receptionen är stängd når du oss på vår jourtelefon 019 331 771. Du kan boka rum samt få anvisningar för hur du checkar in.

Frukosten serveras vardagar kl. 6.00–9.00 och under veckoslut och helger kl. 8.00–11.00. Kontakta oss om du behöver en tidigare frukost.

Rum

Annat trevligt

GASTHAUS LOHJA

Bastu

GATSHAUS LOHJA

Restaurang