Hotelli-Ravintola Gasthaus Lohja
Laurinkatu 1, Lohja

Hotelli Gasthaus Lohja on viehättävä perhehotelli Lohjalla vain 700 metrin päässä keskustan palveluista.  Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Lohjan järven ja Lohjan harjun välissä ja vain muutaman sadan metrin päässä kulkevat valaistut Harjun lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut. Gasthaus Lohja tarjoaa mukavan rennon ja asiakaslähtöisen henkilökunnan ja viihtyisät tilat majoitukseen niin yksin matkustaville, pariskunnille ja perheille kuin liikematkustajillekin.

Tutustu yleisiin varaus- ja peruutusehtoihin tästä!

Hotellissamme on 18 kpl hiljattain remontoitua 1- 4 hengen huonetta ja kesäisin voi varata myös viehättävän kaksihuoneisen hirsiaitan 2-3 henkilölle. Useimpiin huoneisiimme mahtuu lisävuode ja meillä on myös perheen pienimille matkasänkyjä. Huonehintoihimme sisältyy monipuolinen noutopöytäaamiainen, langattoman verkkomme vapaa käyttö sekä pysäköinti hotellin sisäpihalla. Asiakkaittemme käytössä  aulatiloissa jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, kahvia, teetä ja astioita. Ensimmäisen kerroksen aulassa on ruokapöytä tuoleineen ja toisen kerroksen aulatilassa sohvaryhmä ja televisio sekä DVD-soitin.

Saunamme on lämmin maanantaista torstaihin klo 18.00 – 21.00. Viikonloppuisin toimimme tilaus-saunana

Hotellin tunnelmallinen kellariravintola baareineen on avoinna aukioloaikojen mukaan. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä ravintola on suljettu.

Lemmikit ovat tervetulleita hotellin ensimmäiseen kerrokseen, olethan ennakkoon yhteydessä hotelliimme. Lemmikeistä perimme lisämaksun.

Hotelli on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Sisäänkirjautuminen hotelliin klo 15.00 – 22.00. Olethan yhteydessä, mikäli on tarvetta saada huone käyttöösi jo aiemmin tai saavut klo 21.00 jälkeen. Vastaanoton ollessa suljettuna vastaamme päivystyspuhelimeen puh. 019 331 771 ja voit varata huoneen sekä saada ohjeet sisäänkirjautumiseen.

Aamiaispöytä on katettuna aukioloaikojen mukaan, katso aukioloajat. Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on tarve aiemmalle aamiaiselle.

Huoneet

Muuta mukavaa

GASTHAUS LOHJA

Saunatilat

Tutustu tästä

GASTHAUS LOHJA

Ravintola

Tutustu tästä