GASTHAUS LOHJA

TO DO — MEILLÄ JA LOHJALLA

Lohja on viehättävä pikkukaupunki Etelä-Suomen suurimman järven, Lohjanjärven vieressä.  Aurlahden viihtyisälle uimarannalle ja Porlan virkistysalueelle on alle 1 km matka ja esimerkiksi Liessaaren luontopolulle ja laavulle n 2 km. Lohjan harjun upeat ulkoilumaastot taas lähtevät aivan hotellimme juurelta. Lohjanharjun valaistuille lenkkipolulle ja talvisin hiihtämään pääset siis aivan hotellin vierestä. Vuokraamme myös kahta polkupyörää 10,00 e/vrk/pyörä. Varaathan pyörän ennakkoon.

Lohjan kaupunki on hyvien kulkuyhteyksien päässä moneltakin paikkakunnalta vilkkaasti liikennöidyn, Helsinki-Turku moottoritien varrella. Helsinkiin on alle 60 km, Hankoon reilu 80 km ja Turkuun alle 120 km, voit siis tehdä pidemmän majoituksen aikana päivämatkoja myös muille paikkakunnille ja vierailla esimerkiksi Fiskarin taiteilija ja käsityöläiskylässä.

Hotellissamme on viihtyisät yhteiset tilat; lapsiperheille kakkoskerroksen aulatilassa on leluja, pelejä ja kirjoja ja leikkipuistoja on kävelymatkan päässä. Saunatuvassamme asiakkaittemme käytössä on biljardipöytä ja Dartstaulu ja hiljattain remontoiduissa saunatiloissamme voit rentoutua ja vilvoitella ulkoterassilla.

Muutaman kilometrin säteellä on St Laurence Golf kenttä, Laakspohjan FrisbeegolfrataVirkistysuimala Neidonkeidas kuntosaleineen, Lohjan Keilahalli, Lohjan Teatteri ja Kino Vaakuna. Lähettyvillä olevia nähtävyyksiä ovat mm. Tytyrin Elämyskaivos, Lohjan Pyhän Laurin kirkko ja Lohjan Museo. Kävelymatkan päässä on myös useita palkittuja kahviloita mm. Café Lauri ja St. Honoré sekä muut kaupungin keskustan palvelut. Vierailun arvoisia ovat myös pienen automatkan päässä olevat Lohjansaari, Karjalohja sekä Elias Lönnrotin Sammatti.

Kysy meiltä yhteystietoja. jos haluat vuokrata veneen, vesijetin, kajakin tai Sup-laudan tai olet kiinnostunut kalastusoppaan tai kaupunkioppaan palveluista.

Lisätietoja: visitlohja.fi ja retkipaikka.fi/lohja/

Linkkejä

Tule kokemaan!

Meiltä ja Lohjalta löydät monenmoisia aktiviteetteja!