KATSO ESIMERKKIMENUT

GASTHAUS LOHJA

Tilausravintola

Gasthaus Lohja on tunnelmallinen hotellin kellariravintola baareineen keskustan tuntumassa ympäri vuoden järjestettäviin juhliin. Kesäaikana juhlakäytössä on myös toinen tila, katettu ja lasitettu terassialue johon mahtuu n 45 vierasta. Ravintolasaliimme mahtuu n 35 vierasta ja viereisen kabinetin kanssa yhteensä n 45. Tilausravintolana toimimme päivittäin jopa klo 02.00 saakka. Meillä voit järjestää niin kokoukset kuin koko elämänkaaren tilaisuudet; syntymäpäivät, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset, polttarit, häät, ristijäiset ja nimijäiset sekä muistotilaisuudet.

Perinteinen hotelli-ravintola on toiminut samassa paikassa jo kohta 50 v. Ravintolan tilat on remontoitu nykyaikaisiksi ja toimiviksi erilaisiin tilaisuuksiin. Alkuperäinen kellariravintolan tunnelma on silti säilytetty marmorilattioineen ja kiviseinineen. Varaathan samalla vieraillenne majoituksen hotellistamme.

Varaukset/tiedustelut puh. 019 331 771 tai info@gasthauslohja.fi

GASTHAUS LOHJA

Gasthaus Lohja on tunnelmallinen hotellin kellariravintola baareineen keskustan tuntumassa ympäri vuoden järjestettäviin juhliin.

GASTHAUS LOHJAN

Vuosikalenteri 2019

Gasthaus Lohjan vuosikalenterista löydän kaikki vuoden tapahtumamme aina Bliniviikoista Joulun tapahtumiin asti. Klikkaa ja katso mitä kaikkea Gasthausin tarjonta pitää sisällään.

KATSO VUOSIKALENTERIA