Gasthaus Lohja

Gasthaus Lohja on idyllinen ja lämminhenkinen hotelli-ravintola kävelymatkan päässä Lohjan keskustasta.

Tiloissamme voit järjestää niin kokouksia ja juhlia kuin lounaita ja päivällisiäkin ja viikonloppuisin vuokraamme saunatilojamme.

Meillä voit järjestää koko elämänkaaren tilaisuudet; syntymäpäivät, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset, polttarit, häät, ristijäiset ja nimijäiset sekä muistotilaisuudet.

Yritysasiakkaille ja ryhmille voimme järjestää myös ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella tilauslounaita ja päivällisiä sekä kokouksia. Pyydäthän samalla tarjousta majoituksesta.

Perinteinen hotelli-ravintola on toiminut samassa paikassa jo kohta 50 v. Ravintolan tilat on remontoitu nykyaikaisiksi ja toimiviksi erilaisiin tilaisuuksiin. Alkuperäinen kellariravintolan tunnelma on silti säilytetty marmorilattioineen ja kiviseinineen.

Poikkea käymään Laurinkatu 1 08100 LOHJA tai pyydä tarjoustamme puh. 019 331 771/ sähköpostitse info@gasthauslohja.fi tai www.gasthauslohja.fi, löydymme myös Facebookista ja Instagramista nimellä Gasthaus Lohja.

 

Gasthaus Lohjan historiaa

Hotelli-Ravintolakiinteistön suunnitteli, rakennutti ja myös urakoitsijana toimi rakennusmestari Vesa Koskinen. Rakentaminen aloitettiin vuonna 1969 ja hotelli aloitti toimintansa huhtikuun alussa vuonna 1970. Hotellin ensimmäistä kerrosta mainostettiin matkakotina ja toinen kerros oli laadukkaampina hotellihuoneina.

60 paikkainen ravintola aloitti toimintansa elokuussa 1970 ja se profiloitui Lohjan hienoimpien ravintoloiden joukkoon. Sisustusmateriaaleina käytettiin marmoria, mahonkia, Lohjan alueen kaivosten kiviä ja mm 1800-luvulta peräisin olevalta venäläiseltä laivalta hankittuja messinkikahvoin varustettuja ovia. Ulko-ovien takarautaosat suunnitteli Vesa Koskinen ja ne teetettiin taidetaontatyönä. Ravintola oli kuuluisa erilaisista pihviannoksistaan ja miehillä oli oltava kravatti päästäkseen sisälle.

Nykyiset omistajat Harri ja Mervi Leinonen ostivat hotelli-ravintolan vuonna 2014 ja hotellihuoneet sekä ravintola on remontoitu täysin alkuperäistä tunnelmaa ja materiaaleja silti kunnioittaen ja säästäen.

Huoneet

Muuta mukavaa

GASTHAUS LOHJA

Saunatilat

Tutustu tästä

GATSHAUS LOHJA

Ravintola

Tutustu tästä